Kalkulation

Får du nok for din retter når du sælger det i din virksomhed?
Her kan du nemt selv regne efter, om du tager den rigtige pris
- eller om du måske forærer det hele væk.


Tip: Sørger du for at din køkkenprocent (dækningsgrad) rammer mellem 65 - 75%, så er du godt på vej :O)

Køkkenprocent

Find din køkkenprocent ud fra en kostpris og et faktortal.

Gå til beregning »

Køkkenprocent

Find din køkkenprocent ud fra en kostpris og en salgspris

Gå til beregning »

Kostpris

Find en kostpris ud fra salgspris og køkkenprocent

Er på vej »

Faktortal

Find dit faktortal med denne "Total cost" beregning.

Er på vej »

Forkalkulation

Her kan du hente er forkalkulationsskema med formler, der kan benyttes til at udregne en rets- eller en menus salgspris

Hent skema (excel) »

Produktionskalkulation

Her kan du hente et produktions- kalkulationsskema, der kan benyttes til at udregne en kostpris på et emne. brød. is, kage, creme g sauce

Hent skema (excel) »